Rode lijn Rode lijn

Wij zijn JARode lijn! Aangenaam.

JA! staat voor Jeugdspecialisten Amsterdam.
We bieden aanvullende specialistische jeugdhulp in je eigen buurt, met één vast team per gebied van mensen die de stad goed kennen. Zo ondersteunen we kinderen, jongeren en gezinnen om op eigen benen te staan. Beloofd.

Rode lijnZo zijn we ontstaan

In 2020 vroeg de gemeente Amsterdam om betere en gespecialiseerde jeugdhulp te regelen. Ze wilden maximaal 10 jeugdhulporganisaties, in plaats van de 38 die er waren. Daarom besloten we samen te gaan werken met zes organisaties, met elk een unieke identiteit, persoonlijke aanpak en de wil om de zorg voor kinderen en gezinnen te verbeteren. Zo ontstond in 2021 Stichting Jeugdspecialisten Amsterdam, oftewel Stichting JA!.

Wat kunnen wij Rode lijnbeter doen?

We willen de allerbeste hulp geven. Daarom willen we luisteren naar jou, want ook specialisten kunnen blijven leren. We zijn benieuwd naar jouw verhalen over wat goed ging, of wat beter kan. Of misschien heb je ideeën om ons werk te verbeteren. We staan open voor alles dat je met ons wilt delen.

Geef feedbackRode lijn

Stukje van KrRode lijnista

Stichting JA! begon in 2021 omdat we geloven dat kleinschalige zorg belangrijk is voor Amsterdam. Zes kleine zorgorganisaties hebben toen besloten samen te werken en JA! opgericht.

Ik ben trots dat ik de directeur van Stichting JA! mag zijn. Samenwerken zoals wij dat doen, vraagt moed. We richten ons niet op wat goed is voor onze organisaties, maar op wat het beste is voor gezinnen die hulp nodig hebben.

Daarom organiseren we onze zorg dicht bij de mensen in de wijk. Zo hoeven gezinnen niet meer ver te reizen om hulp te krijgen. Wij komen naar hen toe en proberen onze zorg zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij wat zij nodig hebben. Als ons aanbod niet precies past, dan doen we ons best om het passend te maken.

Maar samenwerken binnen JA! gaat niet vanzelf. Onze collega's komen uit zes verschillende organisaties en hebben allemaal hun eigen manier van werken en hun eigen cultuur. Als directeur probeer ik het beste van al deze verschillende manieren te behouden. Samen bouwen we aan een organisatie waar we snel kunnen schakelen, waar persoonlijk contact belangrijk is, zowel voor de gezinnen als voor onze collega's. We durven te veranderen als dat nodig is en we staan altijd voor kwaliteit.'

Rode lijnWerken bij JA!

Bij JA! werken we met mensen van zes verschillende organisaties samen in teams. We hebben experts op het gebied van jeugdhulp, jeugd-ggz, hulp voor jongeren in aanraking met justitie en hulp voor het hele gezin. Door al onze kennis te bundelen, leren we van elkaar en kunnen we onze hulp steeds beter maken.

We laten onze collega’s nooit vallen.
We helpen elkaar als nodig.
En denken met elkaar mee. Beloofd.

Naar vacatures

Contact
Meld je Rode lijnhier aan voor jeugdhulp.
Heb je een Rode lijnvraag?

Wil je met ons bellen
over iets anders?
We zijn bereikbaar
van maandag tot vrijdag,
van 9:00 tot 14:00.
Op 020 3030 269

Rode lijn Rode lijn Rode lijn